cat esp eng privat


Galeria Joan Gaspar

Exposició de Miguel Rasero

2014/09/18-2014/11/01

Galeria Joan Gaspar Madrid

La Galeria Joan Gaspar de Madrid té el plaure de convidar-vos a

l'exposició "Miguel Rasero: Pinturas"

que s'inaugurarà el dijous 18 de setembre a partir de les 19:00 hores amb la presència de l'artista.

L'exposició podrà visitar-se a partir del dia 11 de Setembre

La Galeria Joan Gaspar de Madrid presenta a partir de l'11 de Setembre, l'exposició "Pintura.Collage" realitzada en els últims anys per Miguel Rasero (Doña Mencía, Còrdova 1955).

"Vaig conèixer a Miguel Rasero en 1989, fa ara 25 anys, de la mà del seu marxant en aquell temps Carlos Aguilera. Es va muntar una magnífica exposició dels collages a la Sala Gaspar a la seva seu del carrer Concell de Cent. Des de llavors sempre he seguit l'evolució de la seva obra en diverses galeries i conte també en la meva col·lecció algunes obres, collages sobretot, d'exquisida realització. 

Ara tinc l'ocasió i em complau presentar la seva obra a Madrid, composta per una sèrie de bodegons, realitzats de mà mestra amb la tècnica del collage, al que li sap afegir en aquesta ocasió una lluminositat i major força en el color. Alhora aconsegueix donar una nova visió en les composicions, seguint una línia coherent amb el seu discurs habitual, com ell mateix diu: “Quan més trenques, més possibilitats tens de reconstruir-te, de fer de tu mateix algú, amb pròpia identitat, més diferent que de la resta” ".

Text Joan Gaspar

Biografia de Miguel Rasero

Artistes
Fotos Inauguració