cat esp eng privat


Galeria Joan Gaspar

Exposició d'Etienne Krähenbühl a Lausanne

2013/11/21-2014/02/23

Del  niobium-titani al níquel-titani, del ferro oxidat al paper gravat, del Bing Bang al Temps Suspès… és un viatge on vostè podrà descobrir l'evolució de l'artista recorrent els 4 pisos de el Espace Arlaud (Plau de la Riponne 2 bis, 1005 Lausanne). 

L'obra d’Etienne Krähenbühl es caracteritza per la gestació perpètua d'un treball en evolució. Situada entre art i ciència, filosofia i poesia, es converteix en l'aguait dels fenòmens naturals, en l'escolta de les grans qüestions existencials i en la cerca d'una sublimació poètica de la matèria”. 

(F. Jaunin). 

«La noció del temps és una constant en l'obra de Krähenbühl: el temps com a testimoniatge o expressió de l'artista, la materialització de la seva memòria. L'òxid i l'ús són la materialització del temps i la seva metamorfosi. Memòria d'un passat, record, testimoniatge o petjada en constant transformació. L'artista juga amb les propietats físiques dels materials, crea obres en les quals el so, el moviment, el contrast entre monumentalitat i fragilitat adquireixen un paper principal. «Creacions a partir d'una comprensió profunda de les possibilitats d'expressió de la matèria, les escultures ens proposen una nova i fascinant reflexió sobre nosaltres mateixos i el que ens envolta» 

(Joan-Francesc Ainaud). 

L'obra "Temps suspès", edició Till Schaap, proposarà per primera vegada un panorama complet de les creacions de l'artista. 

Espace Arlaud 

L’association «Les Amis d’Étienne Krähenbühl »