cat esp eng privat


Galeria Joan Gaspar

Galeria Joan Gaspar a Art Madrid 2014

2014/02/19-2014/02/23

És un plaer comunicar-vos  que, del 19 al 23 de Febrer, la Galería Joan Gaspar participarà per quart any consecutiu a la fira Art Madrid. Al llarg d’aquests anys, Art Madrid ha sabut convertir-se en una de les fires de referència per als amants de l’Art Contemporani. A més, aquesta IX edició de la fira ofereix una novetat molt atractiva ja que es trasllada a la Galeria de Vidre del Palau de Cibeles, una immillorable ubicació en ple centre de Madrid que facilitarà l’accés i el gaudí dels visitants. A més, Art Madrid aposta per un format de fira amb dimensions assequibles per a l’espectador, on hi trobarà una variada selecció de prestigioses galeries.

Per a una ocasió tan especial com aquesta, hem volgut oferir una proposta de gran qualitat i hem escollit els artistes més representatius de la nostra Galeria: Enrique Brinkmann, Etienne Krähenbühl, Jean-Baptiste Huynh, Ruth Morán, Antoni Clavé, Antoni Tàpies, Pablo Picasso, Joan Miró, Manolo Hugué, André Masson. 

Ens agradaria  poder compartir la cita amb tots vosaltres, us esperem en l’ESTAND B14 del 19 al 23 de febrer de 10:00 a 21:00 hores.