Lot de 5 cartells Museo Picasso Barcelona 1966

Cartel histórico_Pablo Picasso

Nou

Cartells històrics

Artista: Pablo Picasso

Títol: "Danseuse Naine 1901", "L'Attente 1901", "Mère et enfant fichu 1903", "Madame Canals 1905" and "Arlequin 1917"

Any: 1966, editat pel Museu Picasso

Mides: 76,5 x 54,5 cm. 

Printing method: Offset

Edició: Edició original

Atenció! El color pot ser diferent del cartell original

Hi pot trobar petites taques degut al pas del temps

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

16,53 €

Especificacions

Height76,5 cm.
Width54,5 cm.
Weight1

Més informació

DETALLS DEL CARTELL

Aquests cartells van ser editats pel Museu Picasso de Barcelona en commemoració al 85è aniversari de Pablo Picasso.

PABLO PICASSO (Màlaga, 1881 – Mougnis, 1973).

Un dels artistes més importants i influents del segle XX, el seu art va deixar un profund impacte en el desenvolupament de l'art modern i contemporani.

Va néixer en la família del pintor José Luís Blasco, que va influir en la iniciació a l'art del jove artista. Durant uns anys, Picasso va viure a La Corunya, Barcelona i Madrid (on va estudiar en l'Acadèmia de Belles Arts de San Fernando). A la fi del segle XIX i inicis del XX va començar realitzar els seus viatges a París fins que, en 1904, va decidir instal·lar-se a la capital francesa.

El seu art tradicionalment es divideix en diversos períodes, encara que els seus noms encara són discutits per molts historiadors d'art: El Període Blau, El Període Rosa, el Període Protocubista on és òbvia la influència de l'art africà, Cubisme - que es divideix en Cubisme Analític i Cubisme Sintètic -, Neoclassicisme, Surrealisme i Expressionisme.

Pablo Picasso i la família Gaspar es van conèixer en 1955 i des d'aquest moment la Sala Gaspar es va transformar en un important centre de la difusió de l'art de Picasso a Espanya. Totes les exposicions organitzades al llarg de les dècades de 1960-1980 van tenir un gran èxit.

Joan Gaspar continua treballant amb l'obra de Picasso, sobretot l'obra gràfica, a més de formar part del patronat delMuseu Picasso de Barcelona.    

Vol comprar aquest cartell original però encara té alguna pregunta? Escriu-nos un mail a contacto@galeriajoangaspar.net. Seria un plaer ajudar-li!

12 altres productes de la mateixa categoria: